top of page

VÅRT PROSJEKT

Byggingen av skolen

På denne siden kan du lese om hvilken progresjon vi har hatt for å nå målet om å bygge og etterhvert drifte skolen. Vi hadde satt opp flere delmål med stipulert tidsplan. Delmål en var å bygge brønn på tomten, og Mustafa og Ousmane sammen med en stor dugnadsgjeng ferdigstilte brønnen den 19.01.22. Les mer om ferdigstillelse og festen i Mairom her. Vokterboligbolig og vanntårn ble ferdigstilt 12.03.22. Gulvet på skolen ble ferdigstøpt 26.03 og arbeidet med skolebygget og toalettbygg ble ferdigstilt i slutten av mai 2022. I slutten av juli samme år ble en overnattingsbolig ferdigstilt. I 2023 er det bygd tre satelittskoler og fire brønner. Nå samler vi inn penger til driften av skolen og å videreutvikle prosjektet.

Driften av skolen

På denne siden kan lese om vår visjon, om barna, hvordan driften organiseres og innholdet driften av skolen. Presentasjon av skolens rektor Ramadan Kouni Kana. Skolestarten var 17. oktober 2022.

IMG-20211121-WA0001_edited.jpg
Bilde fra Ousmane (6)_edited.jpg
Prosjektets fremtidige helsesøster

OCL er takknemlig for det gode samarbeidet med Ytre Arna sanitetsforening som finansierer Dailongos utdannelse.
20220510_084007.jpg

Om Kokaga og Tunya-folket

På denne siden kan du lære mer om området Kokaga der folkegruppen Tunya held til. Dette er en liten folkegruppe som lever under marginale forhold der kultur og tradisjoner er under sterkt press. Målet er at utdanning skal kunne bidra til at de som vokser opp skal kunne møte fremtidens utfordringer sterkere 
 

Bilde5.jpg
tsjad.png

Om Tsjad

Les om landet Tsjad som ligger sentralt i Afrika, et land med ørken og flotte fjellformasjoner i nord og i sør savanner. Bare omtrent fem prosent av landet har nok nedbør til å drive jordbruk.

bottom of page