Vårt prosjekt

Prosjektes faser

På denne siden kan du lese om hvilken progresjon vi tenker å ha for å nå målet om å bygge og drifte skolen. Vi har satt opp flere delmål med stipulert tidsplan. Delmål en var å bygge brønn på tomten, og Mustafa, og Ousmane har sammen med en stor dugnadsgjeng ferdigstilt brønnen den 19.01.22. Les mer om ferdigstillelse og festen i Mairom her.

Vokterboligen og vantårnet ble ferdigstilt 12.03.22

Nå samler vi inn penger til murstein og sement, prosjektes største enkeltkostnad.

Om skolen

På denne siden kan lese om vår visjon, om barna, hvordan skolen vil se ut og hvorledes vi tenker organisere driften av skolen. Presentasjon av skolens rektor Ramadan Kouni Kana.

IMG-20211121-WA0001_edited.jpg

Dugnad - Worom

I Norge kaller vi det dugnad, på Tunya kaller de det worom.
Foreldremedvirkning er et viktig mål i forhold til bygging, drift og finansiering av skolen. Her er brev med informasjon som blir gitt til de som bor i skolens nærområde.


 

bilde ocl 1_edited.jpg

Om Kokaga og Tunya-folket

På denne siden kan du lære mer om området Kokaga der folkegruppen Tunya held til. Dette er en liten folkegruppe som lever under marginale forhold der kultur og tradisjoner er under sterkt press. Målet er at utdanning skal kunne bidra til at de som vokser opp skal kunne møte fremtidens utfordringer sterkere 
 

Bilde5.jpg

Om Tsjad

Les om landet Tsjad som ligg sentralt i Afrika, et land med ørken og flotte fjellformasjoner i nord og i sør savanner. Bare omtrent fem prosent av landet har nok nedbør til å drive jordbruk.

tsjad.png